Despre Noi

Nu suntem un simplu studio de Video Chat! Respectam acest domeniu de activitate, modelele si colaboratorii nostrii. Sediul nostru Black Orchid Studio se afla aproape de centrul orasului Targu Mures. Studioul dispune de un spatiu modern cu ultimele generatii de calculatoare si camere de web, pentru o colaborare profitabila.

De ce sa alegi sa lucrezi la un studio legal de video chat?

Bani! Esti scutita de plata cheltuielilor de facturi si intretinere. Cred ca aceste motive spun totul.

Legalitate?
Studioul nostru lucreaza legal si este angajat prin contract de munca inregistrata la inspectoratul teritorial de munca, sau semnezi un contract de colaborare cu noi. Iti oferim un program normal de munca si taxele impozitele sunt platite statului.

Training si ajutor personalizat!
Noi oferim training si ajutor permanent pentru modelele noi si, fara experienta cat si pentru modele cu experienta in video chat.

Confidentialitate:
Nimeni nu doreste sa afle vecinul, colega de facultate sau chiar iubitul ca lucrezi la un studio de videochat din Targu Mures? Un studio de videochat bun iti respecta decizia si garanteaza confidenialitatea maxima!

Daca nu ai incredere in tine, noi te ajutam sa scapi de inhibitii ca sa-ti recapeti increderea in tine si sa poti lucra cu seriozitate si pofesionalism.